Over mij als student

Over mij als student

Hey, ik ben Asena een student aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Ik wil graag de afgestuurde studenten van Artevelde Hogeschool nog eens samenbrengen.
Ik  organiseer een jaarlijks  galabal voor pas afgestudeerde en alumni studenten van Arteveldehogeschool te Gent, zodat iedereen in contact blijft na de studies. Met behulp van e-mail en de website communiceren we  over het evenement  en kunnen ze er ook tickets verkrijgen.

Waarom wil ik dat?
Als je student bent is het belangrijk om connecties te maken. Nu de meeste al werken, kunnen zij ook hun ervaring delen met net afgestudeerde studenten. Natuurlijk is naast het netwerken het samen zijn even belangrijk. Een andere reden waarom ik dit wil organiseren is omdat er geen enkel galabal bestaat voor studenten die niet lid zijn van een studentenvereniging of met hun in contact komen. Wat het welkom gevoel groter kan maken. Daarnaast zijn er nog niet veel concurrenten dus lijkt me dit een win-win situatie.
We maken er geen casual feestje van, maar een glamoureus gala. Om jullie eens in de spotlight te zetten, dat iedereen trots mag zijn op zichzelf. Veel meer nog het enigste wat jullie mogen doen is genieten van wat er op je afkomt. Aarzel niet en blijf op de hoogte via deze site. Hopelijk tot dan!

Groetjes