Welk galabal kledij past bij jou?

Wat voor galabal kleed trek je aan?

Galabal kledij

Galabal kledij is belangrijk omdat je als persoon de avond wil stelen! Dat hoeft niet altijd iets duur of zeer speciaal is. Het is het mooist wanner de persoon zich er 100% goed in voelt. Dit zorgt voor een uitstraling van zelfvertrouwen. Galabal kledij is niet altijd even goedkoop dus ga ik jullie een aantal tips geven voor de gepaste kledij te vinden. Daarnaast draag je dat een keer op een galabal maar de volgende keer wil je weer iets anders aandoen.
Je kan tegenwoordig kleren huren voor een speciale gelegenheid, zoals een galabal of een belangrijke receptie. https://www.mydressoir.com/

Deze site stelt kleren voor dat je kan huren of kopen aan een goedkopere prijs. Er zijn ook winkels waar je niet te dure galakledij kan vinden. In Gent heb je Coco in de Veldstraat of winkels waar ze trouwkleren kopen. Een andere tip bij het kopen van galakledij dat als je een lange jurk koopt of broek dat je dan een hoger schoen eronder aandoet. Zelf ben ik niet een persoon die graag hakken aandoe op een gala want ik sta graag op de dansvloer en dansen op hakken is toch niet zo mijn ding. Dus hou er zeker rekening mee!

Welke geur maakt je look af?

Naast kledij is jouw geur ook belangrijk. Een geur kan je persoonlijkheid wat uitdrukken. Als je wilt weten welke geur het best past bij je persoonlijkheid https://cafecosmetique.com/doe-de-parfumtest-en-ontdek-welke-parfums-bij-jou-passen/

Ik weet dat ik niet pas met een zeer felle geur die je van 3 meter ver ruikt. Ik heb het liever subtiel en intiem, maar dan met een zwoele geur. Zo omschrijf ik mijn parfum omdat ik een eerder introvert persoon ben, maar wel een karakter heb.

Voor welke make up look ga jij?

Daarnaast om de look af te sluiten is make up ook iets dat je kan helpen om je galakledij helemaal af te maken. Als je een felle outfit hebt, ga dan voor een iets zachtere make-up look. Op deze manier blijf je in balans. Dit is zeer belangrijk want het mag ook niet te veel zijn. Foto Mezelf met make up

Maak het geheel af met de juiste schoenen en accessoires

  • Schoenen

Zoals ik hierboven al vermeld had. Zijn schoenen even belangrijk om je galakledij on point te hebben. Schoenen kan je best vrij basic nemen dan kunnen deze een aantal galabals meegaan. Maar misschien best wel een platte schoen en een schoen met een hakje. Dan kan jezelf nog kiezen waar je jou het comfortabelst voelt.

  • Accesoires

Om jouw galakledij een extra touch te geven kan je nog gebruik maken van accesoirres. Welke accesoires je draagt hangt een beetje af van jouw kledij. Een ketting kan mooi zijn bij een v-hals. Lange oorbellen is mooi bij los en opgestoken haar. Bij het dragen van een hemd is een strik of das ook altijd leuk om het wat feestelijker te maken. Ook een uurwerk kan zorgen voor een chique uitstraling en het is ook praktisch want je kan altijd zien hoe laat het is. Wil je graag nog tips of wil je nog meer weten hoe je de avond steelt met jouw galakledij?
contacteer mij

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *